.
Вторник, 26.05.2026, 19:10  Вы вошли как Гость | Группа "Гости"         Главная | Выход| İstanbulda işgüzar səfər, qazanc da qonaq oldu - ФОРУМ ЛЮМИНОФОРОВ | Мой профиль 
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
İstanbulda işgüzar səfər, qazanc da qonaq oldu
palmermrelskifaustogДата: Суббота, 21.03.2026, 11:42 | Сообщение # 1
Статус: Offline
İş yerindən İstanbula göndərmişdilər. Üç günlük görüşlər, danışıqlar, sənədlər. İlk iki gün çox yorucu keçdi. Hər səhər tez qalx, gün boyu görüşlər, axşam otele qayıt. Üçüncü gün işlər vaxtından tez bitdi. Görüşlərim qurtarmışdı, amma təyyarə səhərə idi. Bir gecə vaxtım var idi. Nə edəcəyimi bilmirdim.

Oteldə oturmuşdum. Televizoru açdım, türk kanallarına baxdım. Heç nə maraqlı deyildi. Çölə çıxım dedim, amma yorğun idim, gəzməyə həvəsim yox idi. Telefonumu əlimə aldım. Dostlara yazdım, “işlər bitdi, sabah qayıdıram”. Biri yazdı, “İstanbulda bir gecən var, nə edirsən?”. Dedim, “oteldə oturmuşam, darıxıram”. O yazdı, “mostbet türkiye var, gir oyna, vaxt keçirər”. Adını eşitmişdim, amma heç vaxt oynamamışdım. Düşündüm, “bəlkə həqiqətən oynayım, vaxt keçirər”.

Axtardım, mostbet türkiye yazıb sayta keçdim. Sayt türk dilində idi, başa düşmək çətin olmadı. Qeydiyyatdan keçdim. Kiçik bir məbləğ atmaq qərarına gəldim. 20 manat yüklədim. Düşündüm, “uduzsam da, zərər yox, onsuz da səfərdəyəm, əyləncə üçündü”.

Başladım oynamağa. Slot oyunları var idi. Mən ən sadəsini seçdim. Meyvələr, yeddi rəqəmləri. Mərcləri kiçik qoydum. Oteldə oturmuşdum, pəncərədən İstanbulun işıqları görünürdü, mən isə ekrana baxırdım. Əvvəlcə heç nə olmadı. Balans 20-dən 15-ə düşdü. Dedim, “yaxşı, belə də olar”. Amma sonra bir kombinasiya düşdü. Balans 15-dən 30-a qalxdı. Gülümsədim.

Oynamağa davam etdim. Balans 30-dan 50-yə, 50-dən 80-ə qalxdı. Artıq diqqətim tam oyunda idi. İstanbulun işıqları gözəl idi, amma mən onları görmürdüm. Bir ara böyük mərc qoydum. Ekranda simvollar fırlanmağa başladı. Dayandı. Bonus oyunu açıldı. Dörd qutu çıxdı, birini seçməli idim. Birinci qutunu seçdim, 20 manat çıxdı. İkinci qutunu seçdim, 40 manat çıxdı. Üçüncü qutunu seçdim, 60 manat çıxdı. Dördüncü qutunu seçdim, 80 manat çıxdı. Cəmi 200 manat. Balans 280 manat oldu.

Oteldə oturub qazandığım pulu görəndə sevindim. mostbet türkiye ilə tanış olduğum bu gecə, İstanbulda, oteldə mənə 280 manat qazandırmışdı. Düşündüm, “bəlkə davam edim”. Oynadım, balans 280-dən 320-yə qalxdı. Sonra bir az geri düşdü, 300 oldu. Düşündüm, “bəsdir, dayanaq”. Oynamağı dayandırdım.

Həmin gecə yatmadım, bir az gəzməyə çıxdım. Otelin yaxınlığında bir kafe vardı. Getdim oturdum, türk çayı sifariş etdim. Çayımı içdim, İstanbulun gecə işıqlarına baxdım. Düşündüm, bu gün işlər vaxtından tez bitdi, bir gecəm qaldı, darıxırdım. Dostumun məsləhəti ilə mostbet türkiye girdim, oynadım, qazandım. İndi çayımı içir, İstanbulun işıqlarına baxıram. Həyat gözəldir.

Ertəsi gün təyyarəyə mindim, Bakıya qayıtdım. Evə gələndə həyat yoldaşıma dedim, “səfər yaxşı keçdi, işlərim bitdi, bir də qazancım oldu”. Soruşdu, “nə qazancın?”. Dedim, “mostbet türkiye ilə tanış oldum, oynadım, 20 manat qoydum, 300 qazandım”. Gözləri böyüdü. Dedi, “İstanbulda qumar oynayırsan?”. Güldüm. Dedi, “yaxşı, qazancınız xeyir olsun”.

Həmin pulun bir hissəsi ilə həyat yoldaşıma İstanbuldan hədiyyə almışdım. Onu da verdim. Çox sevindi. Dedi, “səfərdən hədiyyə gətirmisən?”. Dedim, “hə, sənə”. Bilmirdi ki, o hədiyyənin pulu mostbet türkiye ilə qazanılıb. Mən bilirdim, bu mənə kifayət idi.

O gündən sonra mostbet türkiye ilə oynamağa davam etdim. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma o ilk gecəni heç vaxt unutmuram. İstanbulda, oteldə, tək başıma, işlər bitdikdən sonra, darıxdığım bir gecədə mostbet türkiye ilə tanış oldum, oynadım, qazandım. Və o qazanc səfərin yorğunluğunu unutdurdu, həyat yoldaşıma hədiyyə almağa imkan verdi.

İndi düşünürəm, bəzən həyatda ən gözəl şeylər ən gözləmədiyin anda, ən gözləmədiyin yerdə olur. Mən İstanbula iş üçün getmişdim, heç nə gözləmirdim. İşlər bitdi, bir gecəm qaldı, darıxdım. Dostumun məsləhəti ilə mostbet türkiye ilə tanış oldum. Və o tanışlıq mənə həm əyləncə, həm də qazanc gətirdi. İstanbulun işıqları altında çay içib qazancımı düşünmək – bu, mənim üçün unudulmaz bir xatirə oldu. Həyat yoldaşım hələ də o hədiyyəni geyəndə deyir, “İstanbuldan gətirdiyin hədiyyə”. Mən də gülümsəyirəm. Çünki bilirəm ki, o hədiyyə mostbet türkiye sayəsində alınıb. Və mən o gecəni heç vaxt unutmayacağam.

Сообщение отредактировал palmermrelskifaustog - Суббота, 21.03.2026, 11:46

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: